Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Mirko Hanžeković primio nagradu za prvo mjesto na foto natječaju ‘Volim svoju županiju’: Fotografija je zanimljiva jer se tako nešto rijetko zabilježi

Mirko Hanžeković, koprivnički fotograf i zaljubljenik u prirodu, u Karlovcu je preuzeo nagradu za prvo mjesto na foto natječaju “Volim svoju županiju”.

Ujedno je prisustvovao i otvorenju izložbe fotografija s navedenog natječaja koja je do 20. listopada izložena u karlovačkom Kinu Edison.

>> FOTO Pobjednik nacionalnog foto natječaja Mirko Hanžeković: Za nagrađenu fotografiju odlazio sam čak 10 dana na istu lokaciju

Podsjetimo, Hanžekoviću je za fotografiju “Na kraju dana” pripalo prvo mjesto u brojnoj konkurenciji, a nagrađena fotografija, objasnio nam je Hanžeković, nastala je krajem zime.

– Nagrađena fotografija je zanimljiva jer se tako nešto rijetko zabilježi. Ta fotografija nema apsolutno nikakvih izmjena, odnosno nema nikakve postprodukcije. Najvažnije za tu fotografiju bilo je naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme – poručio je.

1. MJESTO: Na kraju dana, Mirko Hanžeković – Koprivničko-križevačka županija

Spomenimo da je izložbu otvorila županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, a na svečanosti otvorenja bili su prisutni i drugi fotografi.

zatvori