Utorak, 25. lipnja 2024.

FOTO Koprivnički Boks klub David ima novi klupski prostor, Kuhar: Ovo je najveći dobitak za klub čiji su članovi osvajali brojna domaća i međunarodna odličja

Koprivnički Boks klub David u subotu je organizirao sparing-turnir kojim je otvorio novi klupski prostor.

Kako su istaknuli na službenoj Facebook stranici Hrvatskog boksačkog saveza koprivnički je klub u potpunosti opremljen za kvalitetne boksačke treninge, uz veliki olimpijski ring ima i manji podni trening ring. U novom prostoru u planu je i održavanje manjih turnira te većih natjecanja poput Hrvatske boksačke lige i međunarodnih mečeva.

– Najveći dobitak za klub koji u Koprivnici postoji 14 godina i čiji su članovi osvajali brojna domaća i međunarodna odličja je taj što ćemo sada imati znatno veći broj termina i mogućnosti za rad s mladim boksačima. Naša članica Gabriela Vencl ove je godine osvojila brončanu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu, a na istom prvenstvu u Rumunjskoj za odličje u dresu hrvatske reprezentacije borila se i njena sestra blizanka Dorotea Vencl – kazao je Dražen Kuhar, predsjednik Boks kluba David.

Uz koprivničke boksače nastupili su i članovi susjednog Ronina iz Križevaca pod vodstvom trenera Hrvoja Pečarića, članovi Kutine pod vodstvom Josipa Cerovca te članovi Lakova i gosti iz slovenskog Ptuja.

Dodajmo kako su mečeve sudili koprivnički suci Vanesa Drakšić i Ivan Votuc, dok je za gongom bio Borna Lončarić.

zatvori