Utorak, 14. svibnja 2024.

FOTO Konstituiran novi saziv Savjeta mladih Grada Koprivnice

Konstituiran je novi saziv Savjeta mladih Grada Koprivnice.

Kako govore u koprivničkoj Gradskoj upravi, novi saziv ima devet članova i zamjenika članova kojima mandat traje tri godine, a za predsjednika savjeta izabran je Nadan Fabijanec.

Kada je pak riječ o članovima savjeta, oni su Nikola Kovačec koji je izabran za člana, Dominik Petak izabran je za zamjenika člana, Fran Papac izabran je za člana, Matej Loinjak za zamjenika člana, Gabrijela Cvitić za članicu, Dijana Popijač za zamjenicu članice, Tara Tetec za članicu, Anja Popović za zamjenicu članice, Edvard Jakšić za člana, Timon Fabijanec za zamjenika člana, Dalija Roksandić za članicu, Fran Pehnec za zamjenika članice, Nadan Fabijanec za člana, Dmitar Švaco za zamjenika člana, Fabijan Perošić za člana, Karlo Delić za zamjenika člana, Valentina Piršlin za članicu te Lana Lalić za zamjenicu članice.

Spomenimo i da je na konstituirajućoj sjednici uvodnim riječima članove savjeta pozdravila potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice Maja Marković koja im je ujedno čestitala na odabiru članova te poželjela uspješan rad. Sjednici je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za poslove Gradskog vijeća i opće poslove Dubravka Kardaš.

zatvori