Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Dodijeljena priznanja ‘Zlatna kuna’, a najuspješnijim velikim poduzećem proglašen Belupo, Čeović: Imamo žilavo gospodarstvo koje ostvaruje sjajne rezultate

Najboljim gospodarstvenicima Koprivničko-križevačke županije dodijeljena su priznanja “Zlatna kuna”.

Priznanja su dodijeljena na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica i to u tri kategorije za najuspješnije malo, srednje i veliko poduzeće.

Gospodarskim subjektima priznanja su se dodjeljivala na temelju izvrsnosti u poslovanju pa je tako Zlatnu kunu u kategoriji najuspješnijeg velikog poduzeća primio Belupo, u kategoriji srednjeg poduzeća Grafičar tvornica vreća i tiskarnica te u kategoriji malog poduzeća Bašići d.o.o.

Predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Čeović istaknuo je kako je čast primiti ovo priznanje te poželio da u tekućoj godini rezultati budi jednako dobri.

– Čast je primiti ovo priznanje u Koprivničko-križevačkoj županiji koja ima sjajnu tradiciju u gospodarstvu, ali još bitnije ima i žilavo gospodarstvo koje raste te ostvaruje sjajne rezultate. Belupo je kao i većina gospodarstvenika ovdje pupčanom vrpcom vezan za ovu županiju iz koje dolazi i većina naših zaposlenika. Upravo zato nastojimo biti dobri građani i sudjelovati u različitim sportskim i humanitarnim projektima – kazao je.

Snimio Tomislav Matijašić.

Zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž zahvalila je svim gospodarstvenicima koji rade na području grada Koprivnice i koji svojim svakodnevnim radom te mjesečnim i godišnjim rezultatima doprinose uspješnom razvoju grada Koprivnice i stabilnosti ovog kraja.

Snimio Tomislav Matijašić.

Župan Darko Koren kazao je kako je teško svake godine pronaći nekog novog za izbor te kako su to uglavnom tvrtke koje već egzistiraju više godina i mijenjaju se u priznanjima. Dodao je i kako je cilj da novih tvrtki bude svake godine sve više, ali da se u nekim stvarima ipak ne može utjecati na gospodarske tokove.

Snimio Tomislav Matijašić.

Spomenimo kako su nagrađena još dva gospodarska subjekta i to jubilarnim nagradama. Naime, građevinska tvrtka Radnik nagradu je primila povodom 75 godina poslovanja, dok je komunalno poduzeće Komunalac primilo nagradu povodom 65 godina poslovanja.

zatvori