Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Delovljanka Ana Kučina i suprug Zlatko s članovima KUD-a Delovi u Umagu obilježili značajne obljetnice

Na poziv Delovljanke Ane Kučine i njenog supruga Zlatka, članovi KUD-a Delovi sudjelovali su na obilježavanju 30 godina njihovog uspješnog poslovanja i 50 godina zajedničkog života, odnosno zlatnog pira.

U Općini Novigrad Podravski govore da je program održan u Umagu, a vodila ga je Martina Vadlja iz Koprivnice. Za sve goste, poslovne partnere, prijatelje i rodbinu obitelji Kučina Delovljani su izveli Delovsku himnu što je posebno raznježilo Anu, rođenu Delovljanku, te spletove pjesama i plesova Podravine i Zagorja, dodaju u Općini.

Nakon svečane večere upriličen je vatromet, a za dobro raspoloženje i feštu do jutarnjih sati pobrinuo se tamburaški sastav KUD-a Delovi.

– Tijekom drugog dana posjeta obitelj Kučina organizirala je razgledavanje kulturnih znamenitosti Umaga i Savudrije, a druženje se nastavilo posjetom vinariji Deklić u istarskom gradiću Vižinada gdje je organizirana degustacija vina i tradicionalnih delicija istarskog kraja – ističu u Općini.

Dodajmo još i da je KUD Delovi obilježio 11 godina uspješnog djelovanja, a vrhunac proslave bio je upravo ovaj posjet Umagu.

zatvori