Utorak, 14. svibnja 2024.

DOLAZI HAJDUK Privremena regulacija prometa danas oko Apaša, policija poziva na oprez

Nogometaši Hajduka u pratnji Torcide danas dolaze u Koprivnicu.

Naime, s početkom u 18 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš odigrat će se utakmica 13. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Slaven Belupa i Hajduka.

Tim će povodom radi provođenja mjera osiguranja od 16:30 do 20:30 biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje u navedenoj ulici djelomično biti onemogućeno u vremenu od sedam sati do 20:30, poručili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

– Pozivamo vozače na razumijevanje i poštivanje privremene regulacije u zoni stadiona. Sva uočena naprijed navedena protupravna ponašanja biti će sankcionirana sukladno Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima – istaknuli su u policiji.

S obzirom na pojačan interes posjetitelja za ovo javno okupljanje, u policiji još mole posjetitelje da se na vrijeme upute prema stadionu.

– Ulazi u stadion biti će otvoreni od 16 sati, stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion – spomenuli su.

Spomenimo da će policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice obavljati audio-video snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

zatvori