Petak, 26. travnja 2024.

[DARIVANJE] ‘Udavače’ dolaze u đurđevački Dom kulture, znamo koga darujemo ulaznicama

U sklopu bogatog programa “Jeseni u Đurđevcu“ koji je brojnim zanimljivim sadržajima osmislila i organizira Turistička zajednica grada Đurđevca, čeka nas još jedna poslastica.

U četvrtak u 19 sati u Dom kulture dolaze “Udavače” koje će nas svojim britkim i zaigranim humorom sigurno zabaviti i nasmijati.

Garancija za to je suveren i lepršav glumački trio – Matea Elezović Brdar, Jan Kerekeš i Erna Rudnički, koji će se baviti modernim vjenčanjima i propitivati široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog nekoć vrlo romantičnog, a danas sve više praktičnog sudbonosnog da.
Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, preko vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, odnosno čak petnaest šarolikih, živopisnih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja, donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će gledatelje i zabaviti i zamisliti. Redatelj je Mario Kovač.

Ulaznice po cijeni od četiri eura možete nabaviti od 18 sati na blagajni Dom kulture Đurđevac.


Turistička zajednica grada Đurđevca poklanja dvije karte jednom čitatelju. Dobitnica ulaznica je Lucija Presečan. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

zatvori