Petak, 26. travnja 2024.

[DARIVANJE] Trgovina ‘Svadbena bajka’ od danas na novoj adresi, a najsretnijeg čitatelja nagrađuje s balonskom girlandom od tri metra, znamo tko je dobitnik

Trgovina “Svadbena bajka” od danas posluje na novoj adresi u Ulici Frana Galovića 4b u Koprivnici u prizemlju stambeno poslovne zgrade (iza prostorija Udruge Doma umirovljenika Koprivnica).

Svečanom otvaranju nazočili su prijatelji, klijenti te koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

O pokretanju svog posla bračni par Gregurec iz Koprivnice, Jadranka i Vladimir kazali su nam da su, sada već davne, 2006. godine ostavili siguran posao u firmi i krenuli u poduzetničke vode.

– Izbor je pao na trgovinu kakva je nedostajala našem gradu. Budući da smo uz posao već od ranije imali registrirani obrt koji se bavio iznajmljivanjem hladnjača koje su se koristile na svadbama za čuvanje i hlađenje hrane, uvidjeli smo što nedostaje gazdaricama koje su tada spremale hranu i kolače, obično u seoskim domovima. U trgovinama nije bilo ukrasa za torte i kolače već se po njih odlazilo u Zagreb. Osim ukrasa za slastice u ponudu smo uvrstili i neke druge artikle poput ukrasa za dekoraciju na svadbama, kojih također nije bilo u našim trgovinama. Godinu kasnije, dakle 2007. pohađali smo edukaciju kako izraditi balonske dekoracije uglavnom za svadbe. U to vrijeme nije bilo Pinteresta niti YouTubea, tako da smo od osnovnih tehnika koje smo naučili na edukaciji sve ostalo izmišljali sami. Asortiman smo polako počeli širiti i na sve što je bilo vezano uz bilo kakve proslave – rođenje, krštenje, rođendani, prve pričesti, krizme, svadbe – objašnjavaju.

Kažu da danas kod njih na jednom mjestu kupac može pronaći sve što mu treba za proslavu bilo koje vrste, a ako nečeg nema potrudit će se da i to nabave.

Trgovina Svadbena bajka nudi ukrase za torte i kolače, bogati program za krštenje beba, mnoštvo proizvoda za party programe, balonske dekoracije, dekoracije za vjenčanja, hoby art…

– Osim trgovine u sklopu našeg poduzeća Pako d.o.o. bavimo se i dekoracijama svih vrsta evenata, dekoracijama poslovnih prostora, svadbi, krštenja, rođendana, godišnjica i slično. Želja nam je bila našim klijentima i kupcima ponuditi samo najbolje – zaključili su.

Trgovina “Svadbena bajka” na novoj adresi Frana Galovića 4b u Koprivnici, u prizemlju stambeno poslovne zgrade iza prostorija Udruge Doma umirovljenika Koprivnica, otvorena je radnim danom od ponedjeljka do petka, od osam do 20, a subotom od osam do 13 sati.

Za sve informacije i dogovore nazovite na brojeve telefona: O48/623-690,
098/183-5270 i 099/796-7714.


Svadbena bajka najsretnijem čitatelju ili čitateljici poklanja girlandu od tri metra, a sretna dobitnica je Emma Marie Funteux. Upute smo vam poslali u inbox. 

zatvori