Petak, 26. travnja 2024.

[DARIVANJE] Svi žele slušati hitove Vanne i Novih fosila na koncertu povodom Dana grada, ulaznice su razgrabljene, a mi znamo kome ih poklanjamo

Veliki tradicionalni koncert u povodu Dana grada u pripremi je za 667. rođendan Koprivnice.

Pred koprivničku publiku tom će prilikom stati Vanna čija je samostalna karijera okrunjena s pet Porina te brojnim uspješnim autorskim pjesmama, poručuju iz Gradske uprave.

– Jako se veselim što ću nakon nekoliko godina napokon imati koncert u svom rodnom gradu, u mojoj dragoj Koprivnici, baš na Dan grada. Moj sastav i ja pripremamo jako dobar program, koji će biti prepun pjesama koje volite, a cijeli naš nastup bit će dodatno obogaćen, i to uz plesnu skupinu plesnog studia Korak pod vodstvom Virne Hošnjak. Osim što su plesali na mom do sada najvećem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine, plesali su i u spotu za najnoviji singl “Navika”. Dođite i veselite se s nama zajedno! Jedva čekam 4. studenog – rekla je Vanna.

Nakon Vanne na veliku pozornicu u dvorani Josip Samaržija Bepo dolaze Sanja, Marinko i Zec koji će publiku zabavljati hitovima Novih fosila.

– Veseli nas da nakon dugo vremena dolazimo u Koprivnicu gdje nas očekuje vjerna publika. Proslavit ćemo Dan grada na najbolji mogući način. Uz pjesmu, veselje i feštu baš kao u dobra, stara vremena. Jedva čekamo – uime popularnog trija rekla je Sanja Doležal.

Koncert u povodu Dana grada Koprivnice pod nazivom “Koprivnica, grade moj” održat će se u subotu 4. studenog u 20 sati u dvorani Josip Samaržija Bepo.

Besplatne ulaznice za koncert mogu se preuzeti u Šarenom dućanu, na Gradskim bazenima Cerine te u uredu Turističke zajednice grada Koprivnice.


Svi žele slušati hitove Vanne i Novih fosila na koncertu povodom Dana grada Koprivnice, ulaznice su razgrabljene, no mi ih imamo za vas. Dobitnice po dvije ulaznice su Vesna Benotić, Nikolina Križnjak, Jasminka Marinković, Ana Mihalić i Maja Huđ. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox. 

zatvori