Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[DARIVANJE] Salon za masažu Toni Technique povodom svog prvog rođendana poklanja vam poklon bon, znamo dobitnicu

Povodom svog prvog rođendana koprivnički Salon za masažu Toni Technique jednom čitatelju poklanja poklon bon.

Sretna dobitnica je Suzana Tkalec. Upute smo vam poslali u inbox.

Riječ je o salonu koji je otvoren prije godinu dana u Koprivnici na adresi Vinička ulica 1 i koji pruža razne usluge poput klasične masaže, sportske masaže, parcijalne masaže, cupping terapije i slično.

>> FOTO U Salon za masažu Toni Technique pristižu pacijenti iz cijele Europe, vlasnik Antonio: Ovo je ispunjenje mojih snova, cilj mi je pomoći bez operacije i analgetika

Vlasnik salona Antonio Patriarka rekao nam je da mu je želja bila i ranije otvoriti salon s obzirom na to da se educira još od 2018. godine, no pandemija koronavirusa malo je prolongirala cijeli projekt.

– Prije sam igrao nogomet i oduvijek mi je bila želja postati fizioterapeut. Masirao sam svoje roditelje, a i išao sam osobno kolegi kiropraktičaru od kojeg i dan-danas učim i tako je sve počelo. Studio je otvoren prošle godine nakon što sam položio stručni ispit – rekao nam je Patriarka.

Nastavio je i da se dodatno usavršava svake godine, a poučavaju ga visokoobrazovani i cijenjeni vodeći stručnjaci iz Hrvatske te cijele Europe. Uz to, trenutno je student Zdravstvenog učilišta u Zagrebu.

Patriarka nam je otkrio što sve pacijenti mogu očekivati po dolasku u njegov salon.

– Nudim usluge klasične i parcijalne masaže, po potrebi i cijelog tijela. Nudim i sportsku masažu, cupping terapiju, manualnu terapiju – sve mi to ide. Ljudi stalno zovu, pa čak i na godišnjem odmoru. Pacijenti su mi prošli okolne gradove, pa i šire; dosta mi dolaze Nijemci, stanu usput dok idu na more, a našli su me putem interneta i društvenih mreža. Posla svakako ima – naveo je i dodao da narudžbe prima putem poziva na broj 095-594/9194 te putem društvenih mreža, odnosno Facebook i Instagram profila. Možete posjetiti i službenu internetsku stranicu salona.

Spomenimo i da se u salonu nalazi i čajna kuhinja pa se pacijenti stoga prije ili nakon tretmana mogu poslužiti čajem ili sokom. To je bitno jer smo danas svi podosta užurbani, a potrebno je izdvojiti barem malo vremena za opuštanje, ispričao nam je Patriarka. Naravno, važan je i individualan pristup svakom pacijentu.

zatvori