Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[DARIVANJE] Predstava Ludens teatra naziva ‘Testosteron’ ove nedjelje u Domu mladih, znamo koga vodimo na predstavu

Nakon premijere izvedene 16. kolovoza, koprivnička publika ima ponovo priliku vidjeti ovogodišnju premijernu predstavu Ludens teatra u koprodukciji Teatra EXIT i Kulturnog centra Osijek. Predstava “Testosteron” igra 22. listopada u Domu mladih Koprivnica u 20 sati.

Jasmin Novljaković kao redatelj i prevoditelj teksta Andrzeja Saramonowicza postavio je predstavu s poznatim glumcima hrvatskim glumcima: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar, Filip Križan, Ivan Simon, Ivan Grčić / Matija Gašpari.

Vjenčanje iz pakla. Mlada je pobjegla. Mladoženja kipi od bijesa, ali stolovi su već postavljeni i divlja svadbena gozba na kojoj su samo muškarci počinje. Sve u svemu, luda noć.

Hormonska komedija Andrzeja Saramonowicza “Testosteron” započela je svoju karijeru 2002. nakon premijere u kazalištu Montownia u Varšavi, gdje se postala kazališni hit. Bila je 2007. godina kada je kino verziju Testosterona pogledalo gotovo 1,4 milijuna gledatelja. Proglašena najboljom suvremenom poljskom komedijom, opisuje se kao scenski vješt komad, koji publici jamči izvrsnu zabavu. Jaka strana predstave je izvrsna struktura i brzi zaokreti radnje, koji bi bili dostojni najboljeg senzacionalnog filma. Saramonowicz majstorski gradi likove, a komedija, intrigantna i dinamična otkriva tajne njihovih života, smiješne i potresne.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.”


Portal Drava.info dvoje najsretnijih čitatelja daruje s po dvije ulaznice za predstavu.

Dobitnice ulaznica su Ivana Jakupić i Ana Košuta. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

Ustupio Ludens teatar.
zatvori