Nedjelja, 28. travnja 2024.

[DARIVANJE] Dječja predstava “Crvenkapica” stiže nam u Domoljub, znamo koga nagrađujemo s obiteljskim ulaznicama

Dječja predstava “Crvenkapica” stiže nam u Domoljub, a mi troje čitatelja nagrađujemo s obiteljskim ulaznicama.

Dobitnice po tri obiteljske ulaznice su Lora Bolčević, Karla Premec Meštrović i Andrea Tkalčec. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

Produkcija: Kristalna kocka vedrine, Gradsko kazalište Sisak
Tekst: Prema bajci Jakoba i Wilhelma Grimma stihove napisao Silvije Vadla
Režija: Silvije Vadla
Igraju: Antonia Šašo Brkanić (Crvenkapica), Lidija Kraljić (majka/baka), Lovro Ivanković (Lovac Luka) i Davor Kovač (Vuk)
Scenografija i kostimografija: Danijela Gotal Grgurač
Glazba: Branko Kužnar Žan
Lutke: Dražen Matijašević
Scenski pokret: Katarina Arbanas
Trajanje: 45 minuta
Uzrast: 4+

O predstavi: Kako li je lijepo krenuti na izlet u kazalište! Uopće je lijepo svaki put kojim krećemo shvatiti kao izlet. Kao izlet u šumu, u park, u školsko dvorište, u dvoranu…
Crvenkapica je priča koju valjda svako dijete na našoj planeti zna. Slušali smo je kad nas je trebalo utješiti, zainteresirati za nešto, uvesti u san…
Pamtimo i zamišljamo stotine Crvenkapica, majki, baka, vukova, lovaca Luki… Neke priče su nas razveselile, neke rastužile, a nijednu zbog toga nismo manje voljeli. Stare i dobre priče koliko god puta ispričane često su nam sve ljepše i ljepše. Pomislimo: kako bi bilo u toj staroj priči lijepo vidjeti nešto novo… Ali što? Kazalište lutaka?
Šumski proplanak? Vesela vrata što se otvaraju od bakinog kihanja? Bunar u koji spuštamo i dižemo vuka kao u dizalu? I to sve uz ples, lutke i pjesmu? Na pravom ste mjestu.
Nek čarolija Crvenkapice započne! (redatelj Sivije Vadla)

Dvorana “Domoljub”
20. listopada 2023. (petak) u 18:00 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eura/24,86 kuna možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na e-mail [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 2,50 eura/18,84 kuna.

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu Domoljub, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Izvor: POU Koprivnica
zatvori