Petak, 17. svibnja 2024.

BRAVO! Članica Ronilačkog kluba Šoderica Antonija Patrčević Lončarić postala dvostruka svjetska prvakinja

Odlične rezultate postigli su članovi Ronilačkog kluba Šoderica koji su s reprezentacijom Hrvatske nastupili na Cmas juniorskom, seniorskom i veteranskom svjetskom prvenstvu na otvorenim vodama u Beogradu.

U klubu govore da se od 25. do 30. rujna održavalo svjetsko prvenstvo u daljinskom plivanju perajama te su za juniore nastupili Tin Treščec i Viktor Lovreković, a za veterane Antonija Patrčević Lončarić.

– U jakoj konkurenciji s više od 100 natjecatelja članovi Ronilačkog kluba Šoderica postigli su odlične rezultate. Tin Treščec zauzeo je 16. mjesto u disciplini plivanje perajama na 1.000 metara, a u eliminacijskoj disciplini plivanja perajama na 150 metara ušao je u četvrtfinale. Viktor Lovreković u istoj disciplini na 1.000 metara zauzeo je 15. mjesto, dok je u eliminacijskoj disciplini na 150 metara ušao u polufinalnu utrku te je nastupio u disciplinama 3.000 metara s perajama, odnosno 5.000 metara s perajama. Uz to je sudjelovao i u dvije štafete – u štafeti 4×150 mix osvojio je šesto mjesto, a u štafeti 4×1.000 mix četvrto mjesto – ističu u klubu.

Antonija Patrčević Lončarić nastupila je za veterane u dvije pojedinačne utrke i osvojila prvo mjesto u obje discipline, a u veteranskoj štafetnoj utrci osvojila je treće mjesto.

zatvori