Četvrtak, 2. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Cvele sa svojom novom ekipom putuje na derbi začelja, dečki s Krbuljina idu na Stari breg, Ferdinandovčanima dolazi Bilogora

Ovog vikenda očekuju nas susreti sedmog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Prve četiri utakmice kola igraju se u subotu u 16 sati, a u Cvetkovcu ćemo gledati županijski derbi u kojem će snage odmjeriti Tehničar i Mladost iz Molvi. Cvetkovčani su i dalje vodeći sa 16 bodova uz pet pobjeda i jedan remi, a prati ih Bilogora 91 s 12 bodova, odnosno četiri pobjede i dva poraza. Kada je pak riječ o subotnjim protivnicima Tehničara, dečki s Krbuljina su 10. i broje sedam bodova.

Zanimljivo će biti i u Čazmi gdje istoimenom domaćinu pristiže Graničar iz Legrada. Legrađani imaju novog trenera, na klupu je sjeo legendarni Ranko Celiščak poznatiji kao Cvele koji već odrađuje treninge sa svojom novom ekipom, a prvi ispit imat će upravo protiv Čazme. Ovaj susret ujedno je i derbi začelja s obzirom na to da su Legrađani pretposljednji s četiri boda, dok Čazma broji svega bod.

>> Legendarni Cvele novi je trener Graničara iz Legrada

Subota će biti prepuna derbija pa nas u Virju očekuje još jedan županijski; zaigrat će Podravac iz Mladost iz Kloštra Podravskog. I ove dvije momčadi susjedi su na tablici – Virovci su 11., a Kloštrani 12. Kloštrani su u prošlom kolu ostvarili i svoju prvu ovosezonsku pobjedu, a svladali su Čazmu.

U preostaloj subotnjoj utakmici Slatini dolazi Bratstvo. Kunovčani su trenutno na šestom mjestu lige i dosad su ostvarili tri pobjede, remi i dva poraza, dok su nogometaši Slatine deveti s dvije pobjede, dva remija i dva poraza.

Ostale utakmice gledat ćemo u nedjelju, također u 16 sati. Ferdinandovac će biti mjesto susreta domaće ekipe i Bilogore 91, a riječ je o derbiju kola. Već smo spomenuli da je Bilogora na drugom mjestu s 12 bodova, no toliko ih ima i Ferdinandovac koji je treći. Očekuje nas napeta utakmica momčadi koje drže korak za vodećim Tehničarom, pa neka bolji u nedjelju pobijedi.

U Imbriovcu će se još sastati Borac i Garić; domaćini su osmi na tablici, dok su gosti četvrti. Preostala utakmica kola igra se u Predavcu gdje će igrati Dinamo i Sloga iz Zdenaca.


Raspored igranja sedmog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

7.10.2023. 16:00 Cvetkovec NK Tehničar (Cv) – NK Mladost (Mo)
7.10.2023. 16:00 Čazma NK Čazma – NK Graničar (L)
7.10.2023. 16:00 Virje NK Podravac (V) – NK Mladost (KP)
7.10.2023. 16:00 Slatina NK Slatina – NK Bratstvo
8.10.2023. 16:00 Ferdinandovac NK Ferdinandovac – NK Bilogora 91
8.10.2023. 16:00 Imbriovec NK Borac – NK Garić
8.10.2023. 16:00 Predavac NK Dinamo (Pr) – NK Sloga (Z)

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori