Nedjelja, 28. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Koprivničancima pristiže Rudar, susret prve i posljednje ekipe lige u Virovitici

Pred nama je odigravanje 10. kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever, sve utakmice gledat ćemo ove subote u 15:30.

Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš susret će se tako Koprivnica i Rudar. Koprivničanci su u prošlom kolu remizirali s Podravinom te prije toga i s favoriziranim Poletom, a sigurno će i u ovom susreti željeti ostvariti barem bod. Bod(ovi) su im i potrebni jer su na pretposljednjem mjestu tablice, a iako broje sedam bodova više od zadnje Virovitice, prvenstvo je još dugo i svaki uspjeh je važan. Subotnji gosti iz Murskog Središća pritom su odlični treći sa 16 bodova, a u zadnja dva kola ostvarili su i dvije pobjede zbog čega će se u ovom susreti i njih svakako nešto pitati.

Zanimljiv susret igrat će se i u Virovitici gdje već spomenutoj posljednjeplasiranoj Virovitici koja broji dva boda dolazi vodeći Polet. Polet je dosad pokazao kako je apsolutni favorit ove lige, a prvenstvo trenutno predvodi sa šest bodova prednosti nad drugoplasiranom Pitomačom. Jasno je da su gosti u ovoj utakmici izraziti favoriti i sve osim pobjede bilo bi pravo iznenađenje, no upravo to bi Virovitičanima dobro došlo jer dosad nisu slavili niti jednom pa bi im eventualni pozitivni šok svakako značio u okončavanju rezultatske krize.

Kada je pak riječ o Pitomači, ona će na svom terenu dočekati Graničar iz Kotoribe. Pitomačani su se vrlo dobro snašli u novom okruženju, naveli smo već da su drugi na tablici, a u prvih devet kola upisali su pet pobjeda, dva remija te dva poraza. Gosti u ovom susretu su trenutno smješteni na šestom mjestu tablice s 12 bodova, odnosno imaju četiri pobjede i pet poraza, a u prošlom su kolu izgubili od Međimurja.

U preostalim susretima kola snage će odmjeriti Dinamo iz Domašinca i Podravina te Međimurje i Varteks.


Raspored igranja 10. kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

21.10.2023. 15:30 Virovitica NK Virovitica – NK Polet
21.10.2023. 15:30 Domašinec NK Dinamo D – NK Podravina
21.10.2023. 15:30 Koprivnica NK Koprivnica – NK Rudar
21.10.2023. 15:30 Pitomača NK Pitomača – NK Graničar K
21.10.2023. 15:30 Čakovec NK Međimurje – NK Varteks

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori