Petak, 26. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Koprivničanci putuju vodećoj ekipi lige, Pitomača ide u Ludbreg, Virovitica igra kod kuće

Ove subote u 16 sati igraju se susreti osmog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Najzanimljivija utakmica za pratitelje klubova s našeg područja igrat će se u dalekom Svetom Martinu na Muri gdje Poletu pristiže Koprivnica. Polet i dalje žari i pali ove sezone; prvi je na tablici s 19 bodova, odnosno čak šest više od drugoplasiranog Rudara. U prvih sedam kola upisao je pritom šest pobjeda uz jedan remi, a u subotnjem susretu veliki je favorit zbog čega Koprivničancima neće biti lako. Spomenimo i da je Koprivnica na osmom mjestu sa sedam bodova, a nakon dvije vezane pobjede u prošlom je kolu ponovno izgubila na domaćem terenu i to od Dinama iz Domašinca.

Kad smo već kod Dinama, njega će na svom terenu dočekati Virovitica. Virovitičani su i dalje posljednja ekipa lige s jednim osvojenim bodom, a prošlog su vikenda doživjeli novi poraz, i to od Graničara iz Kotoribe. Gosti koji su šesti na tablici su favoriti, no domaćinima bi iznenađenje svakako dobro došlo.

Pitomača će pak na put u Ludbreg gdje će zaigrati s Podravinom. Riječ je o derbiju susjeda na tablici s obzirom na to da je Podravina četvrta s 12, a Pitomača peta s 11 bodova. Dodajmo i da su Ludbrežani prošlog vikenda pobijedili Međimurje, a Pitomačani su izgubili od Poleta.

U ostalim susretima kola snage će odmjeriti Rudar i Međimurje te Graničar iz Kotoribe i Varteks.


Raspored igranja osmog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

07.10.2023. 16:00 Virovitica NK Virovitica – NK Dinamo D
07.10.2023. 16:00 SMnM NK Polet – NK Koprivnica
07.10.2023. 16:00 Ludbreg NK Podravina – NK Pitomača
07.10.2023. 16:00 M. Središće NK Rudar – NK Međimurje
07.10.2023. 16:00 Kotoriba NK Graničar K – NK Varteks

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori