Ponedjeljak, 1. srpnja 2024.

Žuljić se vratio na klupu Tomislava iz Drnja: Drago mi je da sam opet doma

Mario Žuljić je novi-stari trener Tomislava iz Drnja.

Objavljeno je to na Facebook stranicama drnjanskog kluba iz kojeg su poručili da je nakon poraza od Graničara iz Đurđevca u šestom kolu Prve županijske nogometne lige došlo do smjene.

– Već se nekoliko kola vukla loša igra i ako izuzmemo gostovanje u Kalinovcu, dosta loše je to izgledalo i pomazila nas je sreća. Bez sreće se ne može, naravno, ali Uprava se odlučila na šok terapiju te dovela natrag Marija Žuljića. Ovim putem bismo se još jednom zahvalili prijašnjem treneru Vjekoslavu Vučeti na jako dobroj i profesionalnoj suradnji. Ništa osobno naravno i želimo mu puno sreće i uspjeha u nastavku kako profesionalne karijere, tako i u privatnom životu – poručili su.

Žuljić je u srijedu s ekipom odradio i prvi trening, no u klubu napominju da nije bilo potrebe za dugim upoznavanjem jer je Žuljić poznato lice u Drnju na terenu i oko njega. Podsjetimo, Žuljić je prošle sezone s Tomislavom ostvario povijesni uspjeh plasiravši se u finale Županijskog nogometnog kupa, no onda je napustio trenersku poziciju i otišao u Razvitak iz Čičkovine.

>> Mario Žuljić više nije trener drnjanskog Tomislava

Spomenimo i da će nogometaši Tomislava ove nedjelje u 16 sati na gostovanje u Glogovac kod Rudara, a susret je najavio Žuljić.

– Da se ne lažemo i pilimo naopačke, idemo po tri boda, ali koja nam nitko neće pokloniti. Rudar je na svom terenu pogotovo težak protivnik i novajlija u ligi te grize za svaki bod kod kuće. Vjerujem da nas čeka prava muška tekma, najljepša za one za koga se i igra nogomet. Drago mi je da sam opet doma. Dođite podržati ekipu i na ovom gostovanju – zaključio je.

zatvori