Srijeda, 8. svibnja 2024.

VIDEO: ŠIZA IZBACILA ‘VOLI’ Većina kadrova dolazi iz Koprivnice, Bokija koji širi ljubav u stopu je pratio naš Tomislav Matijašić i snimio spot

Koprivnički garažni punk/rock dvojac Šiza, koji čine Bruno Antolić i Marko Kuhar, danas je objavio singl “Voli”.

Riječ je najavnom singlu njihovog drugog studijskog albuma koji će biti objavljen na proljeće 2024. godine.

Singl “Voli” poziva na stav ljubavi bez obzira na sve, te na hrabrost da se vodi život punog srca usprkos zlobi. Spot je nastao praćenjem Šizinog zebrastog frenda Bokija dok širi osjećaj jedinstva, pobjede radosti i vedrine među ljudima, a većina kadrova snimljena je upravo u Koprivnici – na koprivničkim trgovima, u praku, na tržnici i u kampusu… Šizinog prijatelja Bokija u stopu je kamerom pratio naš fotograf i novinar Tomislav Matijašić koji je snimio videospot, a s članovima benda potpisuje i režiju.

– Ljubav je poput filma koji igramo u svojoj glavi – ponekad projiciramo svoje strahove i nadanja na druge, ali tek kad počnemo razumijevati tu igru zrcala, možemo zajedno stvoriti prekrasan film! – poručuje Boki.

Dodajmo da je glazba djelo Marka Kuhara i Brune Antolića, dok je Antolić autor teksta. Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, a snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Dinku Šimcu pripao je zadatak montaže.

zatvori