Ponedjeljak, 7. listopada 2024.

Slaven Belupo doveo dva mlada igrača Rijeke

Ivan Lepinjica i Adrian Liber novi su igrači Slaven Belupa.

U koprivničkom prvoligašu ističu da je Lepinjica potpisao dvogodišnji ugovor koji se može produžiti za još jednu dodatnu godinu, dok je Liber potpisao trogodišnji ugovor.

– Lepinjica je veznjak rođen u Rijeci 1999. godine i u Slaven stiže iz Rijeke, a u svojoj je karijeri branio i boje Zadra te njemačke Arminije. Zanimljivo, 100. nastup u dresu Rijeke imao je baš u Koprivnici protiv Slavena. Valja istaknuti da u svojoj karijeri ima već 79 nastupa u najvišem rangu hrvatskog nogometa, 24 u Drugoj Bundesligi te da je devet puta nosio dres mladih reprezentacija Hrvatske – naglašavaju u klubu.

Lepinjica je po potpisu ugovora zahvalio na dobrodošlici.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)

– Vidio sam teren, prostorije kluba, svlačionicu, pomoćne terene gdje ćemo trenirati i raditi i mogu reći da sam jako uzbuđen. Jedno novo poglavlje za mene i jedva čekam da počne. Siguran sam da mogu donijeti agresivnost na terenu i da mogu pomoći u oba smjera, kako u obrani tako i u napadu. Mislim da imamo velike šanse napraviti jako dobar rezultat ove sezone kada se posložimo do kraja – poručio je Lepinjica.

Kada je pak riječ o Liberu, on je veznjak koji je rođen u Zaboku 2001. godine.

– Liber je u dosadašnjoj karijeri igrao za Orijent i Rijeku za koju je upisao 52 nastupa uz dva pogotka i tri asistencije. Zanimljivo, debi za momčad s Rujevice imao je baš u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Valja istaknuti i da je za mlade reprezentacije Hrvatske igrao 15 puta – otkrivaju u Slavenu.

I Liber je izrazio zadovoljstvo što je stigao u Koprivnicu.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)

– Stvarno sam sretan i zahvalan što mi je Slaven Belupo pružio priliku da dođem tu. Igrao sam nekoliko puta protiv Slavena i stvarno sam uživao u tim utakmicama tako da se jedva čekam odužiti na ukazanom povjerenju. Ja sam vezni igrač, za sebe stvarno mogu reći da jako volim nogomet i da uživam u tome što radim. Uvijek se trudim, moto mi je da dajem sve od sebe i stvarno se radujem utakmicama i treninzima. Davat ću sve od sebe, imam velike ambicije i želim ih sve ispuniti – zaključio je Liber.

Slušaj uživo
zatvori