Subota, 18. svibnja 2024.

RASPISAN NATJEČAJ Županija stipendira 100 studenata, daje 150 eura kroz 12 mjeseci

Koprivničko-križevačka županija putem Povjerenstva za stipendiranje studenata s područja Koprivničko-križevačke županije raspisala je javni natječaj za dodjelu stipendija u aktualnoj akademskoj godini.

Iz povjerenstva su poručili da će se stipendirati 100 studenata, a stipendije od 150 eura isplaćivat će se u 12 mjesečnih rata za razdoblje od 1. listopada ove godine do 30. rujna iduće godine.

– Stipendija se studentu odobrava za jednu akademsku godinu uz obvezu ispunjenja uvjeta propisanih odlukom, a financijska sredstva osiguravaju se u proračunu Županije u razdjelu Upravnog odjela za obrazovanje kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine – objasnili su.

Spomenimo da se prijave na natječaj mogu podnositi isključivo putem mrežne stranice za stipendije Koprivničko-križevačke županije pod rubrikom “Prijava” do 16. listopada ove godine zaključno u 23:59.

Sve dodatne informacije o prijavi, pravu sudjelovanja i uključenim deficitarnim zanimanjima, kao i tekst natječaja te odluku potražite ovdje.

zatvori