Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

PROMJENE U VOZNOM REDU Radnicima uskoro na raspolaganju nove linije javnog linijskog prijevoza

Koprivničko-križevačka županija uvodi novost u javnom linijskom prijevozu u cestovnom prometu za sve radnike koji putuju do svojih udaljenih radnih mjesta na području županije.

Iz Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu izvijestili su da se od 1. listopada uvode izmjene na postojeće vozne redove kako bi se postigla bolja mobilnost radnika koji putuju iz svojeg mjesta stanovanja u drugu općinu ili grad na posao.

– Izmjene su definirane na način da radnik u jutarnjim satima stiže na autobusnu stanicu koja mu je u blizini radnog mjesta najkasnije u 6:50 s time da se navedeno vrijeme odnosi na zadnju stanicu linije te da je omogućeno radniku da se poslije 15 sati vrati u mjesto stanovanja, odnosno polazišta sa kojeg je u jutarnjim satima otišao na posao – objasnili su u upravom odjelu.

Osnovni smjerovi koji koje će pokrivati navedene izmjene su:

  • Koprivnica – Đurđevac
  • Đurđevac – Koprivnica
  • Koprivnica – Križevci
  • Križevci – Koprivnica

Na navedenim smjerovima autobusi će stajati na svim stajalištima, a točna vremena polazaka su definirana izmjenama voznih redova koje na snagu stupaju 1. listopada te koje će od navedenog datuma biti objavljene na stranicama Koprivničko-križevačke županije, a sada ih je moguće vidjeti u nastavku i ovdje.

zatvori