Petak, 17. svibnja 2024.

Policija ulovila četvorku koja je pretukla stariji bračni par, troje ih je u pritvoru

U pritvoru su završile dvije žene i jedan maloljetnik koji su u lipnju ušli u obiteljsku kuću i fizički napali stariji bračni par.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje i to nad osumnjičenom 33-godišnjakinjom s područja Republike Srbije, 32-godišnjakinjom s područja Zagrebačke županije te prema dvojici osumnjičenika u dobi od 17 i 16 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju.

– Oni su 21. lipnja ove godine u popodnevnim satima u Ferdinandovcu ušli u obiteljsku kuću te fizički napali 83-godišnjaka i 79-godišnjakinju, a potom se udaljili iz kuće ništa ne otuđivši. U događaju je 79-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a 83-godišnjak lakše ozljede – objašnjavaju u policiji.

Napominju da je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju protiv osumnjičenih podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

– Osumnjičene žene u dobi od 33 i 32 godine te osumnjičeni 17-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, dok je prijava protiv osumnjičenog 16-godišnjak podnesena redovnim putem – zaključuju.

zatvori