Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Policija otkrila detalje razbojništva: Za sve krivi 42-godišnjaci koji su vezali djelatnika ljekarne i prijetili mu

Policija je jutros objavila detalje razbojništva koje se u petak dogodilo u koprivničkoj ljekarni u Ulici Ante Starčevića.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika u dobi od 42 godine s koprivničkog područja.

>> KRAJ POTRAGE Policija uhitila razbojnike koji su jučer upali u koprivničku ljekarnu

– Sumnja se da su osumnjičeni u petak, 22. rujna u večernjim satima, u Koprivnici u ljekarni uporabom palice i uz prijetnju vatrenim oružjem, vezali 48-godišnjeg djelatnika te otuđili novac, bankovnu karticu, mobitel i osobni automobil kojim su se udaljili s mjesta događaja, oštetivši vlasnika za oko 30.000 eura. U događaju je oštećeni 48-godišnjak zadobio lakše ozljede – piše u policijskom izvješću.

Policijski službenici su nedaleko mjesta događaja pronašli otuđeni automobil i mobitel.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, osumnjičeni 42-godišnjak neovlašteno je posjedovao manju količinu droge amfetamina. Droga mu je oduzeta i protiv osumnjičenika bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

zatvori