Nedjelja, 28. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Znamo koga vodimo na predstavu ‘Budala za večeru’ koju organizira Ludens teatar

U Domu mladih u Koprivnici 21. rujna s početkom u 20 sati održat će se predstava “Budala za večeru.

Moderna komedija zabune Francisa Vebera Le diner de coins – Večera za budale mogla bi svakako imati podnaslov Anđeo s greškom protiv Lucifera.

Anđeo s greškom (Francoise) ovdje je simbol dobrote, nesebičnosti, plemenitosti, upornosti i poštenja… Zapravo svega dobroga što ovom svijetu itekako nedostaje i ako u svom nastojanju i djelima ostane usamljen taj isti svijet ga počne doživljavati i odnositi se prema njemu kao prema budali.

Lucifer u liku Pierra utjelovljenje je bahatosti, prepotencije, materijalističko-hedonističkog pogleda na svijet u kojem je dopušteno, pa čak i preporučljivo, ismijavati i ponižavati druge i drugačije.

No susret tih dvaju svjetova ponekad na sreću krene potpuno nepredviđenim tijekom… Jer Anđeo (Francoise) ima grešku i svaka njegova dobra namjera Lucifera (Pierra) uvali u još veće nevolje. Na nesreću ovo je samo komedija zabune, a ne stvarni život koji na komičan i pomalo poučan način potvrđuje izreku: Put u pakao popločen je dobrim namjerama.

Igraju Goran Koši, Sara Lustig, Goran Vučko, Draško Zidar, Silvijo Švast i Iva Slavić, a redatelj je Draško Zidar.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.


Vodimo vas na predstavu, po dvije ulaznice osvojile su Ana Martinčić i Ivana Ljubičić. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

zatvori