Utorak, 7. svibnja 2024.

Podravkašice sutra igraju prvu domaću utakmicu u novoj sezoni, Obrvan: Želimo zabilježiti pobjedu jer smo izraziti favoriti

Rukometašice Podravka Vegete sutra će u 18 sati u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo dočekati ekipu Rudara iz Labina.

Riječ je o susretu drugog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, a u koprivničkom klubu govore da se Podravkašice sastaju s povratnicama u Prvu ligu koje su u prošloj sezoni svojim odličnim igrama osigurale mjesto u najvišem rangu ženskog rukometa.

Uoči sutrašnje utakmice svoje su izjave dali trener Podravkašica Ivica Obrvan i kružna napadačica Elena Popović.

– Želimo u prvoj utakmici u novoj sezoni pred domaćom publikom prikazati dobru angažiranu i koncentriranu igru i odraditi sve zadatke koji će se staviti pred nas. Želimo zabilježiti pobjedu jer smo izraziti favoriti, pritom da minutažu dobiju sve igračice koje budu u sastavu i da se nakon ove utakmice uspješno okrenemo narednima koje nas očekuju – naglasio je trener.

Elena Popović dodala je da ekipu Rudara čine djevojke koje su motivirane i spremne.

– Nama je ovo prilika za nova dokazivanja i uvježbavanja akcija te pripremu za ono što nam dolazi za dva tjedna, a to je derbi s Lokomotivom. Najbitnije je da utakmicu odigramo na najvišoj mogućoj razini te da svi ostanemo zdravi – zaključila je.

Spomenimo i da je ulaz u dvoranu slobodan.

zatvori