Subota, 27. travnja 2024.

Nexe opločnici učinit će da vaša okućnica bude lijepa svakom onom tko po njoj šeta

IGMA d.o.o. je prepoznati proizvođač šljunčanih materijala, transportnog betona i betonskih elemenata.

Kao članica Nexe Grupe od 2006. godine, uspješno djeluje na tržištu građevinskog materijala Republike Hrvatske i pruža građevinska rješenja za stvaranje kvalitetnog i atraktivnog životnog okruženja u kojem ljudi žive, rade i podižu svoje obitelji.

S ponosom možemo istaknuti kako su naši opločnici hrvatskog podrijetla, izrađeni od cementa i agregata visoke kvalitete proizvedenih u Hrvatskoj, a kao proizvođač betonskih elemenata provodimo stalnu kontrolu proizvodnje. Svijet u kojem živimo svakodnevno se mijenja i traži prilagodbe za koje mi imamo prava rješenja. Veliki proizvodni kapaciteti i primjena certificiranog sustava kvalitete uz stalnu tvorničku kontrolu proizvodnje jamče zadovoljstvo naših kupaca i grade našu prepoznatljivost u širokom segmentu građevinske djelatnosti, od izgradnje željezničke i cestovne infrastrukture do izgradnje industrijskih i proizvodnih objekata, ali i obiteljskih kuća i uređenja okućnica.

Zahvaljujući jednostavnom i brzom postavljanju, trajnosti i izdržljivosti, naši betonski opločnici sve češće postaju prvi izbor u gradnji ili uređenju. Izgled i izvrsna fizičko-mehanička svojstva kod nas idu ruku pod ruku s povoljnom cijenom. Nudimo ih u nizu raznih boja i dimenzija, a suptilni dizajni oživjet će svako mjesto kako bi naši kupci uživali u ljepoti vlastitog doma ili sredine u kojoj žive. Birajte među sedam osnovnih boja opločnika: siva ili prirodna boja betona, crna, crvena, žuta, zelena, oker i antracit boja.

Pronađite sve Nexe opločnike po povoljnim cijenama kod naših ovlaštenih partnera:

  • DENS CO. COMMERCE Koprivnica
  • POLJOCENTAR Koprivnica Križevci i Varaždin
  • IMV TRGOVINA Križevci
  • BMD STIL Koprivnica

Za više informacija posjetite njihov web (www.nexe.hr) ili ih zapratite na društvenim mrežama i uživajte u novom izgledu Vaše okućnice.

zatvori