Srijeda, 8. svibnja 2024.

Koprivnički atletičari nastupili na drugom danu Kupa Hrvatske i ekipnom prvenstvu za kadete i kadetkinje

Članovi Atletskog kluba Koprivnica jučer su nastupili na drugom danu Kupa Hrvatske i ekipnom prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje u Zagrebu.

U utrci na 3.000 metara hodanja za kadetkinje je nastupila Tija Požgaj koja je osvojila deveto mjesto.

U disciplini skok u dalj za kadete Dorian Držanić osvojio je 17. mjesto, dok je Luka Kvaternik osvojio 22. mjesto.

Iz kluba navode kako je Ivana Cenko nastupila za kadetkinje u bacanju koplja te osvojila 16. mjesto, dok je Dora Šestan osvojila 21. mjesto. Leona Frankol zauzela je 22. mjesto.

Pavao Kos osvojio je 13. mjesto u bacanju kladiva od četiri kilograma, Lukas Petrić zauzeo je 16. mjesto, Leon Strelec osvojio je 17. mjesto, dok je Vili Lipuš osvojio 20. mjesto.

U disciplini skok u vis za kadetkinje natjecala se Lana Grudić i osvojila 19. mjesto.

Koprivnički atletičari nastupili su i u utrci na 300 metara s preponama.

– Petar Slavinić je osvojio 10. mjesto, dok je Vili Lipuš zauzeo 14. mjesto – ističu iz kluba.

U utrci 100 metara za kadetkinje sudjelovalo je nekoliko koprivničkih atletičarki.

– Dora Lovrinović osvojila je 11. mjesto, Iris Merc zauzela je 58. mjesto, Eva Šanjić je osvojila 61. mjesto, Lucija Ferčec ostvarila je 65. mjesto, dok je Iva Mikulec osvojila 67. mjesto – dodaju.

U bacanju kugle od tri kilograma nastupila je Ivana Cenko i osvojila 24. mjesto, Dora Šestan osvojila je 27. mjesto, Eva Šanjić zauzela je 29. mjesto, a Iris Merc je ostvarila 30. mjesto.

Petrić je nastupio i u disciplini bacanja diska te osvojio 14. mjesto, Slavinić je zauzeo 19. mjesto, dok je Kos bio odmah iza njega i osvojio 20. mjesto.

Kadetkinje su štafetu trčale u sastavu Leona Frankol, Ivana Cenko, Lana Grudić i Dora Lovrinović i osvojile su 10. mjesto.

Kadeti su štafetu trčali u sastavu Leon Strelec, Lukas Petrić, Dorian Držanić i Petar Slavinić te su ostvarili sedmo mjesto.

Koprivnički atletičari su u ukupnom poretku Kupa osvojili 12. mjesto, odnosno ostvarili su 71 bod.

Izvor: Atletski klub Koprivnica
zatvori