Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Koprivničanci protiv Međimurja traže izlaz iz rezultatske krize, Hajdinjak: Današnja pobjeda može promijeniti perspektivu

Nogometaši Koprivnice danas će u sklopu četvrtog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš snage odmjeriti s Međimurjem.

Utakmica počinje u 17 sati, a najavio ju je vezni igrač Koprivnice Leo Hajdinjak.

– Nažalost, imali smo težak početak prvenstva s tri uzastopna poraza. No, vjerujem da se danas možemo vratiti na pobjednički put od drugog dijela prošle sezone. Većina ekipe ostala je na okupu, i to će biti ključno za naše poboljšanje – rekao je.

Dodao je da je Međimurje relativno nepoznata ekipa u ovoj ligi s obzirom na broj novih igrača koje su doveli tijekom ljetnog prijelaznog roka.

– Ulazimo u ovu utakmicu s maksimalnim oprezom, ali usredotočeni na našu igru i ono što znamo raditi najbolje. To će nam pomoći da postignemo pozitivan rezultat – kazao je Hajdinjak.

Nastavio je da je ključno ostati fokusiran na igračke zahtjeve i iskoristiti prednosti.

– Vjerujem da imamo potencijal za pobjedu ako ćemo biti čvrsti i ako ćemo igrati svoju igru. Iako smo već prošle godine prolazili kroz slične poteškoće, ne brinem se za ostatak sezone. Današnja pobjeda može promijeniti perspektivu i nadam se da ćemo u ostatku sezone ostvarivati stabilne rezultate – zaključio je.

>> [3. HNL SJEVER] Koprivnica još ne zna za bodove, Virovitici dolazi Pitomača

Spomenimo da se u ostalim susretima četvrtog kola sastaju Virovitica i Pitomača, Dinamo iz Domašinca i Varteks, Polet i Graničar iz Kotoribe te Podravina i Rudar.

zatvori