Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Službeno otvoreni jubilarni 30. Podravski motivi, središtem grada zavladali plodovi jeseni i naivna umjetnost

U Koprivnici su današnjeg prijepodneva službeno otvoreni jubilarni 30. Podravski motivi.

Zadnjih par godina manifestacija se odvija u jesenskom ruhu pa su tako Zrinski trg i gradski park ovog vikenda središte kulturne baštine ne samog našeg grada, već i cijele regije.

U središtu Koprivnice kroz sajam se predstavljaju brojni naivni umjetnici, a važan je i segment folklora zbog čega je prilikom svečanog otvorenja nastupio Folklorni ansambl Koprivnica te Puhački orkestar grada Koprivnice.

Uslijedio je potom i cooking show gastro promotora uz degustaciju za posjetitelje,a gradom se šire i mirisi plodova jeseni poput mošta i nezaobilaznih kostanja.

U nastavku dana očekuju nas razni nastupi uz Međunarodne susrete dječjih folklornih grupa “U bakinom krilu” i večernji koncert Veje, a cijeli današnji i sutrašnji program potražite ovdje.

>> FOTO/VIDEO Jubilarni 30. Podravski motivi, Labazan: Uz plodove jeseni i naivnu umjetnost bit će i folklora i koncerata za probranu publiku

Prijepodnevnu atmosferu i djelić scena s otvorenja donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

 

Službeno su otvoreni Podravski motivi

Objavljuje Drava.info u Subota, 30. rujna 2023. 

zatvori