Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO: DOČEK NA TRGU Sjajne vatrogaskinje i vatrogasci stigli u Koprivnicu nakon trijumfa

Zrinskim trgom u Koprivnici večeras vladaju emocije ponosa, sreće i veselja.

Naime, u središtu grada održan je doček za ekipe koje su sudjelovale na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži u Novalji i postigle sjajan uspjeh.

Doček su organizirali Vatrogasna zajednica grada Koprivnice i Grad Koprivnica, a okupilo se svih pet gradskih ekipa koje su sudjelovale, zajedno sa ženskom ekipom DVD-a Koprivnica. Uz brojne sugrađane, ekipe su dočekali i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković koji je ujedno i predsjednik VZG-a Koprivnica te član DVD-a Koprivnica.

>> FOTO: BRAVO! Članice mladeži DVD-a Koprivnica postale su viceprvakinje Hrvatske

Podsjetimo, ženska mladež DVD-a Koprivnica postigla je velik uspjeh na 15. Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži Republike Hrvatske; nastupilo je 108 odjeljenja iz cijele Hrvatske, a koprivnička ekipa osvojila je sjajno drugo mjesto te tako titula doprvakinja odlazi u Vatrogasnu zajednicu Koprivničko-križevačke županije.

Medalje su pak dodijeljene svim natjecateljskim ekipama po trećinama pa je tako iz županijske Vatrogasne zajednice na državnom natjecanju zlatnu medalju u kategoriji ženska mladež osvojila ekipa već spomenutog DVD-a Koprivnica, srebrnu medalju DVD Draganovec, a brončanu DVD Štaglinec. U kategoriji muška mladež zlatne medalje osvojili su dečki iz ekipa DVD-a Koprivnica i DVD-a Draganovec, a DVD Đurđic osvojio je brončanu medalju.

Natjecanju je prisustvovao i županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan te županijska sudačka ekipa koja je imala različite zadatke prilikom suđenja na natjecanju.

Nagrađenim ekipama čestitamo na sjajnom uspjehu, a djelić scena s dočeka u Koprivnici donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

 

Doček na Zrinskom trgu za mlade vatrogaskinje i vatrogasce koji su postigli sjajan uspjeh na državnom natjecanju u Novalji

Objavljuje Drava.info u Nedjelja, 10. rujna 2023.

zatvori