Petak, 10. svibnja 2024.

FOTO ‘Podravina adventure’ dan okupio mnoštvo ljubitelja adrenalina i prirode, najhrabriji se okušali u paraglidingu

Zadnji dan Summer Cock festivala posjetitelji su mogli uživati u vožnji quadovima, airsoftu i paraglidingu u sklopu “Podravina adventure” dana.

Turistička zajednica grada Đurđevca u suradnji s Airsoft klubom Templari, Mariom Jelušićem, obrtom Tiffany i klubom Quad Safari Podravina za sve ljubitelje prirode i adrenalina organizirala je nezaboravno iskustvo u jedinstvenom prirodnom okruženju park šume Borik.

Lijepo i sunčano vrijeme privuklo je mnogobrojne posjetitelje i rekreativce na druženje uz adrenalinske sportove, a za ljubitelje airsofta organiziran je turnir.

– Velik broj ljudi isprobao je vožnju quadovima po promotivnim cijenama na novouređenoj quad stazi u obliku leptira na pješčanom proplanku u prekrasnoj i atraktivnoj prirodi đurđevačke Podravine. Oni najhrabriji okušali su se u paraglidingu, a imali su priliku uživati u prekrasnom pogledu na prirodnu baštinu našeg kraja i vizure grada iz drugačije perspektive – kazali su iz Grada Đurđevca.

Spomenimo kako je direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček pozvao sve ljubitelje prirode i adrenalina na buduća druženja.

zatvori