Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Otvoren novi Robin market u Donjoj Dubravi

U Donjoj Dubravi, na adresi Trg Republike 23, u petak 1. rujna, poduzeće Robin d.o.o. otvorilo je 54. market.

Prodajna mjesta Robin trgovina nalaze se na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Zagrebačke županije, a Robin market u Donjoj Dubravi je prva Robin trgovina otvorena na području Međimurske županije.

Otvorenje je proteklo u veseloj atmosferi uz prigodne degustacije jela i pića, tamburaše i besplatne napuhance za mališane.

Market u Donjoj Dubravi ima 180 metara kvadratna maloprodajnog prostora, veliki parking, ulaz s dvije strane, a svojim kupcima nudi bogat asortiman od gotovo 5.000 artikala.

Uz kompletan asortiman hrane, pića i kućanskih potrepština koji su u ponudi svake Robin trgovine, posebna pozornost posvećena je dijelu s povoljnim i kvalitetnim tekstilnim proizvodima te svakodnevnim svježim pekarskim proizvodima poput bureka, kroasana, peciva, kruha, hot dogova, sendviča, ali i uz pečenu piletinu te buncek za ukusan gablec.

Iz Robin trgovina ističu kako je zadovoljan kupac njihov najvažniji cilj te da u tom pravcu usmjeravaju i svoju poslovnu filozofiju – veliki izbor proizvoda, povoljne cijene, ugodan ambijent trgovina i ljubazno prodajno osoblje. Također, pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti “Robin klub” te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri “Robin & partneri daju više 2023.”

– Otvorenje novog Robin marketa u Donjoj Dubravi slijed je našeg rasta i razvoja i predstavlja novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Sretni smo što smo otvorili prvi market u Međimurskoj županiji i nadamo se da ćemo se brzo udomaćiti na novom terenu. U ova ekonomski zahtjevna vremena, trudimo se svim našim kupcima osigurati što povoljniju ponudu proizvoda kako bismo im se odužili za njihovu vjernost – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Robin market u Donjoj Dubravi otvoren je od ponedjeljka do subote od 5:30 do 20:30 te nedjeljom od sedam do 22 sata.

zatvori