Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Novigradski vrtićarci posjetili koprivničku policiju i imanje Jastrebov vrh u Bakovčicama

Dan prepun sadržaja imali su polaznici starije vrtićke skupine Medeki, njihove odgojiteljice i ravnateljica Dječjeg vrtića Fijolica iz Novigrada Podravskog.

Iz Općine Novigrad Podravski poručili su kako mališani posjetili Policijsku postaju u Koprivnici uz vodstvo policijske službenice Ivanke Vusić.

– Posjet je organiziran povodom obilježavanja Dana policije i blagdana njihovog zaštitnika svetog Mihovila. Razgledali su prostor upravnih poslova, prostorije službenika za nadzorne poslove, učionicu, prostorije za smještaj osoba zatečenih u prekršajnim postupcima. Razgledavali su i policijska vozila s kojima ih je upoznala policijska službenica – istaknuli su.

Naglasili su kako su djeca na kraju obilaska upoznata s radom policijskih službenika i opremom koju koriste službenici interventne jedinice.

– Nakon obilaska Policijske postaje, u Bakovčicama na imanju Jastrebov vrh pripremljen je ručak u organizaciji domaćina Josipa i Jasmine Nemec. Josip Nemec mališane je proveo kroz imanje i razgledavanje mini zološkog vrta. Veselo druženje na imanju su zaokružili spontanom i veselom igrom na njihovom dječjem igralištu – zaključili su.

zatvori