Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Linice uvjerljive na domaćem terenu u prvom kolu, trener Pranjić: Zadovoljan sam, a sad se okrećemo novim izazovima

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta pod vodstvom trenera Antonija Pranjića upisale su prvu pobjedu u novoj natjecateljskoj sezoni Druge hrvatske rukometne lige za žene Sjever.

Na domaćem terenu Linice su svladale ekipu Multinorm Cerna rezultatom 36:26, dok se na poluvrijeme otišlo uz rezultat 17:12, poručili su iz koprivničkog kluba.

– Od prve minute su djevojke iz Koprivnice nametnule svoj ritam, a sredinom poluvremena već su uvjerljivo vodile, bilo je 11:5. U nastavku su se zaredali promašeni ziceri što je djevojkama iz Slavonije omogućilo da ipak malo smanje rezultatski zaostatak. Na poluvrijeme su domaće igračice otišle s plus pet i rezultatom 17:12. U drugom poluvremenu su naše djevojke dodatno popravile dojam te na kraju utakmicu učinile uvjerljivom kako su to pokazale i na samom otvaranju. Ekipu je pogocima predvodila Tara Đelekovčan s devet pogodaka, a po pet su dodale Katja Gregurić i Gabriela Domović – naveli su u klubu.

Trener Antonio Pranjić svojim je igračicama čestitao na pobjedi u prvom kolu rekavši da je ovo lijepi način za otvaranje sezone.

– Bilo je puno dobrih situacija i u obrani i u napadu koje moramo što više ponavljati kako bismo bili još bolji. Zadovoljan sam odrađenom utakmicom, a sad se okrećemo novim izazovima koji uskoro slijede – istaknuo je Pranjić.


Podravka 2 Lino: Marijanović ,Galinec; Milivojević, Domović 5, Horvat 2, Cvelber 4, Miklić 2, Stručić 3, Zvonar, Jurlina 2, Javorić 2, Hajdinjak 1, Rumek 1, Đelekovčan 9, Lengelić, Gregurić 5. Trener: Antonio Pranjić

Multinorm Cerna: Žalac 6, Šnajder 2, Uremović 2, Katančić, Jurković, Bičanić, Josipović P. 13, Baletić 1, Stepić, Josipović V. 2, Brkić.

Sedmerci: (Podravka 1/1) (Cerna 4/5)

Isključenja: Podravka 12 min (Zvonar, Javorić, Hajdinjak 2+2, Lengelić, Gregurić) Multinorm Cerna 10 min (Žalac, Šnajder, Uremović 2+2, Josipović V.)

zatvori