Četvrtak, 16. svibnja 2024.

FOTO ‘Drava Open 2023.’ privukao brojne obožavatelje odbojke na pijesku, Pankaz: Nadam se da će turnir postati tradicija

U organizaciji Općine Pitomača i Turističke zajednice općine Pitomača, održan je prvi turnir u odbojci na pijesku “Drava Open 2023.”.

Turnir je održan na Križnici, gdje je prethodno bio odgođen zbog lošeg vremena i visokog vodostaja rijeke Drave.

– Održava se prvi turnir u odbojci na pijesku, Drava Open na Križnici i nakon svih odgađanja zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, naši entuzijasti nisu odustali od održavanja ovog turnira uz pomoć Općine Pitomača i Turističke zajednice općine Pitomača. Smatram da možemo biti jako zadovoljni s osam prijavljenih ekipa koje su odlične. Igra je napeta i poštena, a Križnica je sama po sebi idealno okruženje za takvu vrstu aktivnosti i savršen je dodatak svemu onome što se ovdje događa u smislu turističke ponude, Interpretacijskom centru te u našim ugostiteljskim objektima. Nadam se da će turnir postati tradicija jer to su lokalni dečki koji vole odbojku, svoju Pitomaču i žele da se u njoj konstantno nešto održava i mislim da je to ključ našeg uspjeha, poglavito u kontekstu da imamo različite pozitivne dojmove ne samo od lokalnog stanovništva, već i od naših posjetitelja i sudionika koji nam dolaze iz drugih županija – kazala je direktorica Turističke zajednice općine Pitomača Ivona Pankaz zahvalivši svima koji su sudjelovali u organizaciji.

Spomenimo kako je na turniru sudjelovalo osam ekipa te su ekipe igrale tri na tri igrača s jednom rezervom. Najbolje tri ekipe dobile su pehare i medalje pa je tako prvo mjesto osvojila ekipa “Kako god”, drugo mjesto pripalo je ekipi “Gargameli”, dok su treće mjesto zauzeli “Leostruktori”.

zatvori