Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Dan otvorenih vrata Kuće za odmor Kristina u Novigradu Podravskom

Obitelj Vuljak i Turistička zajednica područja Središnja Podravina pozivaju ove subote na Dan otvorenih vrata Kuće za odmor Kristina u Novigradu Podravskom.

Kuća za odmor Kristina nalazi se na adresi Miholjanski breg 11 i udaljena je samo par kilometara od središta Novigrada Podravskog. Smještena je u vinogradarskom predjelu i uređena je u tradicijskom stilu vinogradarskih kleti u kojem prevladavaju drveni elementi, a kuća je savršeno uklopljena u idilični krajolik.

Objekt nosi tri zvjezdice, a vlasnici bračni par Kristina i Željko Vuljak primaju goste od ovoga proljeća. Stoga su odlučili svoj objekt pokazati svima zainteresiranima i predstaviti svoj trud koji su uložili u uređenje i opremanje svoje kuće za odmor.

– Domaćini ove subote za sve posjetitelje pripremaju domaće specijalitete, a bit će održan i prigodan sajam lokalnih proizvođača i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Uživajte u ribljim jelima te dobrim kolačima i pićima. Razgledajte imanje obitelji Vuljak i njihovu kuću za odmor te se dobro zabavite – kazali su iz zajednice.

Domaćini vas očekuju od 12 sati, a u 17 sati nedaleko kuće za odmor bit će proslava sv. Mihovila u istoimenoj kapelici na Miholjanskom bregu. Svetu misu u povodu Miholja slavit će domaći župnik vlč. Ljuban Škraba.

zatvori