Nedjelja, 28. travnja 2024.

Eurospin stigao u Koprivnicu – Drugo po redu odredište Pametne kupnje u Koprivničko-križevačkoj županiji

Popularni diskontni lanac talijanskih korijena, Eurospin, nakon Križevaca, otvorio je drugu po redu trgovinu u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nakon uspješnih otvorenja trgovina diljem Hrvatske i mnoštvo zadovoljnih kupaca, Eurospin je svoju dvadeset i drugu trgovinu odlučio smjestiti upravo u Koprivnici, na adresi Ulica Mihovila Pavleka Miškine 5. Građani će tako moći birati kvalitetne proizvode iz bogatog asortimana koji čini preko 2.500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Izvor: Eurospin

Širok asortiman proizvoda po najpovoljnijim cijenama

Od samih početaka, prioritet Eurospinova poslovanja leži u modelu Pametne kupnje. Prema tome, kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Svjestan važnosti domaćih proizvoda na tržištu, Eurospin njeguje suradnju s brojnim hrvatskim dobavljačima i proizvođačima kako bi svakodnevno zadovoljio potrebe i navike hrvatskih kupaca. Tako se u Eurospin trgovinama posebno ističu odjeli Mesnica i Delikatesa, odjel Pekarnice te odjel Voća i povrća koji svakodnevno nude domaće i svježe proizvode.

Izvor: Eurospin

Vlastite robne marke

Uz širok i raznovrstan asortiman proizvoda, u Eurospinu se može pronaći jedinstvena ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda vlastitih robnih marki. Eksluzivne robne marke poput linije Tre Mulini, Amo Essere, Land, Sunny Nature, Dolciando, Dexal, Sistema Casa i mnoge druge dio su redovnog asortimana koji nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete.

Više informacija o tjednim ponudama, akcijama i novim otvorenjima pogledajte na službenim web stranicama te na Facebook i Instagram profilu.

 

zatvori