Utorak, 14. svibnja 2024.

BOGAT PROGRAM Ove jeseni u FUNK-u ćemo uživati u sjajnim koncertima, radionicama, druženjima…

Sjajne vijesti pristižu iz FUNK-a, koprivničkog Foruma udruga nezavisne kulture.

Naime, u udruzi govore da je pripremljen bogat jesenski program koji je počeo već proteklog vikenda kada se održao FIUK, dok se ovog vikenda održavao E.T.N.O. KC festival koji organizira Udruga Kopriva.

>> FOTO U tijeku je drugi dan E.T.N.O. festivala, ‘skoknite’ do Kampusa i doživite glazbu svijeta

– Udruga Kopriva obilježit će programima i ostatak rujna i to 16. rujna uz techno party “Bass thRough the night vol. 2” te 30. rujna za kada je najavljeno novo izdanje programa “Bass madness” – istaknuli su.

Koncerata također neće manjkati pa tako 29. rujna u FUNK dolaze Debeli Precjednik i Deafness by noise, a 6. listopada besplatan koncert održat će kultni koprivnički punkeri Suho Grlo Nos.

– Iz Njemačke u sklopu europske turneje već 7. listopada dolazi bend Skeetch, a društvo će im praviti Smacked iz Slovenije i koprivnička Insomnia. Za listopad je najavljeno gostovanje jednog od najpopularnijih domaćih bendova pa 14. listopada u FUNK dolazi Elemental uz koje nastupa bend Šarena Pojava – otkrili su u udruzi.

Već tradicionalno 28. listopada održat će se i RockLive Halloween koncert, a za 17. studenog najavljeno je gostovanje benda Mortal Kombat.

– Treba spomenuti kako ovo nije kompletan popis te će biti nadopunjen novim izvođačima, a sve možete saznati na RockLive Facebook stranici – dodali su.

Spomenimo i da Udruga Mamuze priprema nekoliko radionica te gostovanje filmskog festivala DORF, dok će AK Galerija pripremiti filmske projekcije.

zatvori