Nedjelja, 5. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Županijskih derbija bit će napretek, no svi će putevi voditi u Cvetkovec gdje Tehničaru dolazi Bratstvo

Ovog nas vikenda očekuju susreti trećeg kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Prve četiri utakmice kola igraju se u subotu, a u 16 sati snage će u Čazmi odmjeriti istoimeni domaćin i Podravac iz Virja. Podsjetimo, Virovci su novaci u ligi te su u prvenstvo ušli porazom od Tehničara, da bi proteklog vikenda remizirali s Dinamom iz Predavca. Čazma je pak na začelju tablice s dva poraza zbog čega bi joj bodovi dobro došli, no Podravac joj pristiže u ulozi blagog favorita.

Preostale tri subotnje utakmice počinju u 16:30. Zanimljivo će biti u Molvama gdje Mladosti na Krbuljin dolazi Garić. Molvarci su u prošlom kolu izgubili do Sloge iz Zdenaca, dok su nogometaši Garića bili bolji od Čazme.

Derbi kola, pa možda i početnog dijela sezone gledat ćemo u Cvetkovcu jer Tehničaru dolazi ljuti rival Bratstvo. Cvetkovčani pucaju na vrh tablice, no baš se nisu iskazali prošlog vikenda jer su remizirali sa Slatinom. Željni su sada novih bodova, no to možda i neće biti lak zadatak jer Bratstvo u Cvetkovec sigurno ne dolazi kako bi vidjelo teren, već je željno žara i borbe. Bratstvo je, inače, u debiju prvo izgubilo od Borca, a onda je pobijedilo Ferdinandovac.

U subotu će se još sastati Bilogora 91 i Sloga iz Zdenaca.

Kada je pak riječ o tri nedjeljne utakmice, one počinju također u 16:30. Gledat ćemo još dva županijska derbija jer će u Imbriovcu zaigrati Borac i legradski Graničar; Borac je dobro ušao u prvenstvo, a i Legrađani se mogu pohvaliti da su u prošlom kolu pobijedili Bilogoru 91.

U drugom nedjeljnom županijskom derbiju susrest će se Ferdinandovac i kloštranska Mladost. Ferdinandovčani su prošlog vikenda izgubili od već spomenutog Bratstva, dok su Kloštrani remizirali s Borcem, a u prvenstvo su ušli porazom od Bilogore. Ferdinandovčanima vrijedi prednost domaćeg terena, no svakako nas očekuje napet susret.

U preostaloj utakmici kola snage će odmjeriti Dinamo iz Predavca i Slatina.


Raspored igranja trećeg kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

9.9.2023. 16:00 Čazma NK Čazma – NK Podravac (V)
9.9.2023. 16:30 Molve NK Mladost (Mo) – NK Garić
9.9.2023. 16:30 Grubišno Polje NK Bilogora 91 – NK Sloga (Z)
9.9.2023. 16:30 Cvetkovec NK Tehničar (Cv) – NK Bratstvo
10.9.2023. 16:30 Imbriovec NK Borac – NK Graničar (L)
10.9.2023. 16:30 Ferdinandovac NK Ferdinandovac – NK Mladost (KP)
10.9.2023. 16:30 Predavac NK Dinamo (Pr) – NK Slatina

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori