Četvrtak, 2. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Molvarska Mladost protiv motiviranog Ferdinandovca, u Kunovec pristižu Virovci, derbi začelja u Kloštru Podravskom

Susreti šestog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica očekuju nas ovog vikenda.

U subotu ćemo u 16 sati gledati četiri utakmice, a vodeći Tehničar odlazi na put u Zdence gdje će odmjeriti snage sa Slogom. Cvetkovčani su ove sezone uvjerljivi te su u prvih pet kola upisali 13 bodova s četiri pobjede i jednim remijem, a u stopu ih prati Ferdinandovac na drugom mjestu s 12 bodova te Garić koji je treći s 10 bodova. I u ovom kolu nogometaši Tehničara očekuju nova tri boda, a iako odlaze na dalek put, favoriti su u susretu protiv domaćina koji su šesti na tablici.

Županijski derbi igrat će se pak u Molvama gdje Mladosti pristiže Ferdinandovac. Molvarci ove sezone muku muče s rezultatima, a trenutno su 12. ekipa lige i dosad su zabilježili jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza; u prošla dva kola pritom su pretrpjeli dva teška – prvo su izgubili od Bilogore 91, a onda i od Borca. Ni ove subote neće im biti lako jer su Ferdinandovčani visokoplasirani i motivacije im ne nedostaje, posebno ako uzmemo u obzir da su dosad izgubili samo jednom i to u drugom kolu od Bratstva.

U Grubišnom Polju sastat će se Bilogora 91 i Borac. Nogometaši Bilogore koji su četvrti u prošlom su kolu izgubili od Garića te su si malo pokvarili položaj na tablici, dok je Borac sedmi, a u ovaj susret ulazi nakon već spomenute pobjede protiv molvarske Mladosti.

U subotu će još u Garešnici zaigrati Garić i Slatina.

Preostali susreti igraju se u nedjelju pa će se prvo u 11 sati u Kunovcu sastati Bratstvo i Podravac iz Virja. Riječ je o još jednom županijskom derbiju, a u ovom se slučaju sastaju novaci u ligi. Bratstvo je pritom peto uz tri pobjede i dva poraza, dok je Podravac 10. i dosad je ostvario pobjedu te dva remija i poraza. Očekuje nas zanimljiv susret, a Kunovčanima svakako “igra” prijepodnevni termin koji dobro poznaju, kao i prednost domaćeg terena.

Još dvije utakmice igraju se u nedjelju u 16 sati, a u Kloštru Podravskom zaigrat će Mladost i Čazma. Igrat će se derbi začelja s obzirom na to da je Čazma pretposljednja, a Mladost na začelju tablice i obje ekipe imaju po bod. Kloštranima bi pobjeda itekako puno značila jer dosad nisu uspjeli upisati sva tri boda, no u identičnoj situaciji su i gosti koji također traže izlaz iz rezultatske krize.

U preostalom susretu kola u Legradu će zaigrati Graničar i Dinamo iz Predavca. Legrađani su 11. i u prošlom su kolu poraženi od Tehničara, dok su gosti deveti i prošlog su vikenda slavili protiv kloštranske Mladosti.


Raspored igranja šestog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

30.9.2023. 16:00 Garešnica NK Garić – NK Slatina
30.9.2023. 16:00 Zdenci NK Sloga (Z) – NK Tehničar (Cv)
30.9.2023. 16:00 Molve NK Mladost (Mo) – NK Ferdinandovac
30.9.2023. 16:00 Grubišno Polje NK Bilogora 91 – NK Borac
1.10.2023. 11:00 Kunovec NK Bratstvo – NK Podravac (V)
1.10.2023. 16:00 Kloštar Podravski NK Mladost (KP) – NK Čazma
1.10.2023. 16:00 Legrad NK Graničar (L) – NK Dinamo (Pr)

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori