Petak, 3. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Molvarcima dolazi Bilogora, Kunovčani dočekuju Dinamo, županijski derbiji u Kloštru Podravskom i Legradu

Novo, četvrto kolo u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica donosi i nove uzbudljive susrete.

Prve četiri utakmice kola igraju se u subotu u 16:30, a Podravac iz Virja tako će put Garešnice gdje će zaigrati s domaćim Garićem. Virovci su u dosadašnjem dijelu prvenstva upisali dva remije i jedan poraz te su s dva boda na 12. mjestu tablice. Garić pak ima nešto bolji učinak uz pobjedu, poraz i remi, odnosno trenutno je na sedmom mjestu s četiri boda. Domaćini su u ovom susretu blagi favoriti, a u korist im ide i prednost domaćeg terena.

Na gostovanje ide i Borac, a putuje u Zdence gdje će ga dočekati Sloga. Imbriovčani su peti i imaju jednu pobjedu i dva remija, dok su domaćini s druge strane četvrti uz dvije pobjede i jednim porazom. U Zdencima nas svakako očekuje napet susret ravnomjernih ekipa ako gledamo dosadašnji učinak, pa neka bolji pobjedi.

Molvarskoj Mladosti pristiže Bilogora 91. Bilogora je u samom vrhu lige, trenutno je na drugom mjestu s bodom manje od Tehničara, a na Krbuljin dolazi u ulozi favorita i Molvarcima neće biti lako, iako će zasigurno biti sigurniji jer igraju kod kuće. Mladost je deveta ekipa lige uz pobjedu, remi i poraz.

U subotu će snage još odmjeriti Slatina i Čazma.

Preostali susreti igraju se u nedjelju, a u 11 sati u Kunovcu ćemo gledati susret Bratstva i Dinama iz Predavca. Kunovčani su prošli vikend odigrali derbi početnog dijela sezona i to protiv Tehničara, a izgubili su rezultatom 0:4. Nova utakmica u nedjelju prilika im je za nove bodove, a znamo i da Kunovčanima prijepodnevni termin, kao i domaći teren vrlo dobro leže.

U nedjelju u 16:30 igraju se još dva susreta – u Kloštru Podravskom i Legradu. Mladosti iz Kloštra pristiže Tehničar koji ligu trenutno predvodi sa sedam bodova, dok su Kloštrani predzadnji s tek jednim osvojenim bodom. Jasno je da su Cvetkovčani puni elana i motivacije, posebno nakon uspjeha u prošlom kolu, pa u Kloštar dolaze po sva tri boda.

Graničaru u Legrad dolazi Ferdinandovac. I u ovom su slučaju gosti favoriti na papiru; Ferdinandovac je treća ekipa lige, dok su domaćini osmi. Ipak, nikoga ne treba podcjenjivati jer su Legrađani u prošlom kolu remizirali s Borcem, a prije toga su pobijedili Bilogoru.


Raspored igranja četvrtog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

16.9.2023. 16:30 Garešnica NK Garić – NK Podravac (V)
16.9.2023. 16:30 Slatina NK Slatina – NK Čazma
16.9.2023. 16:30 Zdenci NK Sloga (Z) – NK Borac
16.9.2023. 16:30 Molve NK Mladost (Mo) – NK Bilogora 91
17.9.2023. 11:00 Kunovec NK Bratstvo – NK Dinamo (Pr)
17.9.2023. 16:30 Kloštar Podravski NK Mladost (KP) – NK Tehničar (Cv)
17.9.2023. 16:30 Legrad NK Graničar (L) – NK Ferdinandovac

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori