Nedjelja, 28. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Pitomača protiv Koprivnice, Virovitica odlazi na daleko gostovanje

Na sjeveru Hrvatske ove se subote u 16:30 igraju susreti petog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Koprivnica će tako put Pitomače gdje će zaigrati s istoimenim domaćinom. Koprivničanci su prošlog vikenda uspjeli doći do prvog boda remiziravši 1:1 s Međimurjem, a iako su se vjerojatno nadali pobjedi, moraju se zadovoljiti i jednim bodom. Trenutno su i dalje posljednji na tablici, a vidjet ćemo što im donosi novo kolo s obzirom na to da se Pitomača u prva četiri kola prvenstva pokazala podosta boljom ekipom; upisala je dvije pobjede i dva remija, a u subotnji susret ulazi nakon slavlja od 3:1 protiv Virovitice.

Kad smo već kod Virovitice, ona će na daleko gostovanje u Mursko Središće gdje će ju dočekati Rudar. Ni Virovitica dosad nije pokazala dobru igru uz tri poraza i jedan neriješen rezultat; bodovno je izjednačena s Koprivnicom, no na predzadnjem mjestu ima nešto bolju gol razliku od koprivničke momčadi. Rudar je s druge strane ostvario dvije pobjede i dva poraza te se nalazi na šestom mjestu tablice sa šest osvojenih bodova, a prošli vikend izgubio je od Podravine.

Spomenimo još da je vodeći Polet i dalje nezaustavljiv uz maksimalan učinak, a odličnu formu je u prošlom kolu dokazao velikom pobjedom od 10:0 protiv Graničara iz Kotoribe koji, doduše, čini slabija ekipa. Druga je Podravina s tri boda manje od Poleta i ima ih devet, dok je na trećem mjestu Pitomača s osam bodova.

U preostalim susretima petog kola snage će odmjeriti Graničar iz Kotoribe i Podravina, Varteks i Polet te Međimurje i Dinamo iz Domašinca.


Raspored igranja petog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

16.09.2023. 16:30 M. Središće NK Rudar – NK Virovitica
16.09.2023. 16:30 Kotoriba NK Graničar K – NK Podravina
16.09.2023. 16:30 Varaždin NK Varteks – NK Polet
16.09.2023. 16:30 Čakovec NK Međimurje – NK Dinamo D
16.09.2023. 16:30 Pitomača NK Pitomača – NK Koprivnica

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori