Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Koprivničanci kod kuće žele nastaviti dobar niz, Virovitičani odlaze na dalek put, u Pitomaču pristiže vodeća ekipa

Na sjeveru Hrvatske ovog se vikenda igraju utakmice sedmog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

U subotu ćemo u 16 sati gledati četiri utakmice pa će nogometaši Virovitice tako na daleko gostovanje u Kotoribu gdje će zaigrati s Graničarom. Virovitičani su posljednji na tablici te su u prvih šest kola uspjeli prikupiti svega bod, a u prošlom su kolu izgubili i od Koprivnice. Ni domaćini nisu u prebajnoj situaciji; sa šest bodova su pretposljednji pa će subotnja utakmica ujedno biti i derbi začelja.

Zanimljivo će biti i u Pitomači gdje istoimenom domaćinu pristiže vodeći Polet. Jasno je da je Polet veliki favorit i ove sezone, a uz pet poraza i jedan remi uvjerljivo sa 16 bodova drži prvo mjesto na tablici. Pitomača je pak četvrta s 11 bodova uz tri pobjede, dva remija i jednim porazom. Dodajmo još da je Rudar drugi s 12 bodova, a Varteks treći i broji 11 bodova.

Snage će u subotu još odmjeriti Varteks i Rudar te Međimurje i Podravina.

Preostalu utakmicu kola gledat ćemo u nedjelju u 16 sati, a Koprivnici na Gradski stadion Ivan Kušek-Apaš dolazi Dinamo iz Domašinca. Nakon niza poraza Koprivničanci su uspjeli upisati dvije vezane pobjede čime su se digli na tablici, a trenutno su tako šesti sa sedam osvojenih bodova. Pobjednički niz zasigurno će željeti nastaviti i u nedjelju, a “leži” im i prednost domaćeg terena s obzirom na to da im gosti pristižu iz dalekog Domašinca. Spomenimo za kraj da su nogometaši Dinama osmi sa šest bodova.


Raspored igranja sedmog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

30.09.2023. 16:00 Kotoriba NK Graničar K – NK Virovitica
30.09.2023. 16:00 Varaždin NK Varteks – NK Rudar
30.09.2023. 16:00 Međimurje NK Međimurje – NK Podravina
30.09.2023. 16:00 Pitomača NK Pitomača – NK Polet
1.10.2023. 16:00 Koprivnica NK Koprivnica – NK Dinamo D

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori