Subota, 27. travnja 2024.

[3. HNL SJEVER] Koprivnica još ne zna za bodove, Virovitici dolazi Pitomača

Na sjeveru Hrvatske ove se subote u 17 sati igraju utakmice četvrtog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Koprivnica je u problemima, u prva tri kola nije uspjela upisati niti bod uz poraze od Rudara, Graničara i Varteksa. Trenutno je i na posljednjem mjestu tablice, a u subotu će na domaćem terenu dočekati Međimurje koje broji dva boda više i na osmom je mjestu. Prilika će ovo biti Koprivničancima da pokušaju doći barem do prvog boda kako bi se donekle “izvukli” iz rezultatske krize u koju su upali već na samom startu prvenstva.

Kada je pak riječ o Virovitici, ona će kod kuće snage odmjeriti s Pitomačom. Pretposljednji Virovitičani zasad također nisu pokazali najbajnije rezultate, u prva tri kola uspjeli su ostvariti jedan remi protiv Međimurja, dok su Pitomačani s druge strane dosad prikupili pet bodova uz jednu pobjedu i dva remija. Pitomača je u ovom susretu favorit, no vidjet ćemo kako će proći susret ovih dviju ekipa.

Spomenimo i da ligu zasad s devet bodova uvjerljivo predvodi Polet koji je ostvario tri pobjede, a iako je možda još prerano za reći pošto je prvenstvo dugo, nogometaši Poleta će ove godine zasigurno biti favoriti za osvajanje naslova prvaka. Polet prati Varteks sa sedam bodova, a treći je Rudar sa šest bodova. Isti broj bodova ima i četvrtoplasirana Podravina.

Kada je riječ o ostalim susretima subotnjeg kola, zaigrat će Dinamo iz Domašinca i Varteks, Polet i Graničar iz Kotoribe te Podravina i Rudar.


Raspored igranja četvrtog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

09.09.2023. 17:00 Virovitica NK Virovitica – NK Pitomača
09.09.2023. 17:00 Koprivnica NK Koprivnica – NK Međimurje
09.09.2023. 17:00 Domašinec NK Dinamo D – NK Varteks
09.09.2023. 17:00 SMnM NK Polet – NK Graničar K
09.09.2023. 17:00 Ludbreg NK Podravina – NK Rudar

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

zatvori