Nedjelja, 19. svibnja 2024.

[2. ŽNL] U derbiju kola Omladincu dolazi Viktorija, vodeći Prekodravac dočekuje Gornju Rijeku, Graničar odlazi Bregovcima

Pred nama je četvrto kolo Druge županijske nogometne lige.

Sve utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 16 sati.

Derbi kola igra se u Herešinu gdje Omladincu u goste dolazi Viktorija. Obje momčadi imaju 100-postotni učinak u prva tri kola. Omladinac je redom pobjeđivao Gornju Rijeku, Mičetinac i Gošk, dok je Viktorija bila bolja od Goška, bregovske Mladosti i Graničara iz Novog Virja. Unatoč istom učinku u prvenstvu, kao lagani favorit u utakmicu ulazi domaćin Omladinac.

Mladost iz Koprivničkih Bregi nakon očajnog otvaranja prvenstva, u prošlom je kolu došla do svojih prvih bodova pobijedivši u gostima Čvrstec rezultatom 4:0. Nedjeljni protivnik Bregovaca bit će Graničar iz Novog Virja koji je do sada u prvenstvu skupio četiri boda. Igrači Graničara dosad su remizirali su s ekipom Mičetinca, svladali su momčad Goška te izgubili od Viktorije. Utakmica između Mladosti i Graničara igra se u Koprivničkim Bregima.

Najlakši zadatak, barem u teoriji, trebao bi imati vodeći Prekodravac koji na domaćem terenu dočekuje Gornju Rijeku. Prekodravac je upisao tri vrlo uvjerljive pobjede, dok je s druge pak strane Gornja Rijeka nanizala tri poraza. Prekodravac u utakmicu ulazi kao veliki favorit.

Podravec nakon prošlotjednog neočekivanog remija u Podravskim Sesvetama ove nedjelje dočekuje Sokol. Domaćini trenutno drže četvrtu poziciju na prvenstvenoj ljestvici te im je prijekopotrebna pobjeda kako bi zadržali priključak za vodećim trojcem koji dosad ima 100-postotni učinak.

Sigečka Mladost na domaćem terenu dočekuje Mičetinac. Sigečani do sad imaju dvije pobjede i poraz, dok su nedjeljni gosti do sad upisali pobjedu, remi i poraz. Prednost u nedjeljnoj utakmici na strani je domaćina koji je pokazao vrlo lijepu igru u prva tri kola.

Nakon dvije pobjede Reka je u prošlom kolu upisala prvi poraz ove sezone. Gorak okus poraza zasigurno će htjeti isprati u nedjeljnoj utakmici kad na domaćem terenu dočekuje Gošk. Nedjeljni domaćini u utakmicu ulaze kao veliki favoriti, što zbog prednosti domaćeg terena, što zbog loše igre Goška koji ove sezone još nije uspio osvojiti ni bod.

Derbi donjeg dijela prvenstvene ljestvice igra se u Svetom Petru Čvrstecu gdje Čvrstecu u goste dolazi Drava iz Podravskih Sesveta. Čvrstec do sada u prvenstvu nema osvojen još ni bod, dok je Drava svoj prvi bod osvojila prošlog vikenda iznenadivši favoriziranog Podravca. Vjerujemo kako će ovo biti vrlo zanimljiv susret u koji gosti ulaze kao blagi favoriti.


Raspored četvrtog kola Druge županijske nogometne lige: 

10.09.2023 16:00 Koprivnički Bregi NK Mladost Bregi – NK Graničar (NV)
10.09.2023 16:00 Herešin NK Omladinac – NK Viktorija
10.09.2023 16:00 Reka NK Reka – NK Gošk
10.09.2023 16:00 Sigetec NK Mladost Sigetec – NK Mičetinac
10.09.2023 16:00 Ždala NK Prekodravac – NK Gornja Rijeka
10.09.2023 16:00 Torčec NK Podravec – NK Sokol
10.09.2023 16:00 Sveti Petar Čvrstec NK Čvrstec – NK Drava (PS)

zatvori