Petak, 17. svibnja 2024.

‘VESELA’ NOĆ Muškarac (60) šakom u glavu udario duplo mlađeg od sebe, 24-godišnjak nasrnuo na tek punoljetnog mladića i njegov auto

Dva narušavanja javnog reda i mira u kojima su letjele šake, dogodila su se u protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Kako ističu u policiji, prvi se incident dogodio jučer oko 18:30 u Malom Carevdaru. Tamo je 61-godišnjak fizički napao 30-godišnjaka lupivši ga rukom u glavu. Udareni muškarac odbio je liječničku pomoć, a protiv 61-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. Osim toga, u policiji napominju da mu je izdana i mjera opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s 30–godišnjakom osam dana.

Drugi incident dogodio se noćas oko 0:10 u Čepelovcu. Tamo je 24-godišnjak najprije glasno vikao i vrijeđao 18-godišnjaka, da bi ga naposljetku udario rukom u glavu. Potom je rukom udario i u vozilo 18-godišnjaka.

– Protiv 24–godišnjaka bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda – zaključuju u policiji.

zatvori