Četvrtak, 9. svibnja 2024.

U Domu kulture u Starigradu održat će se šahovski turnir za djecu i mlade, pravo sudjelovanja imaju kadeti i juniori iz zemlje i inozemstva

U Domu kulture u Starigradu 2. i 3. rujna održat će se tradicionalni šahovski turnir za djecu i mlade pod nazivom “V. memorijal Stjepana Kamenečkog”.

Turnir organiziraju članovi Šahovskog kluba Koprivnica i Podravka te Ivan Dvoržak iz Zrinskog Topolovca uz podršku Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije i Zajednice športskih udruga grada Koprivnice.

– Pravo sudjelovanja imaju svi kadeti i juniori iz zemlje i inozemstva, a lista će se zaključiti s brojem 80. Kotizacija se ne naplaćuje, a sudionici trebaju donijeti ispravan digitalni šahovski sat. Turnir će se igrati u četiri kategorije, do 9, 12, 16 i 20 godina s tempom od 30′ + 30” dodataka za svaki odigrani potez – kazali su iz Šahovskog kluba Koprivnica.

Dodaju kako se ovaj turnir boduje za hrvatsku nacionalnu rejting listu te da se pretprijave primaju do 1. rujna u 20 sati na e-mail [email protected].

Spomenimo kako se prijave na dan turnira zaprimaju do 9:30.

zatvori