Nedjelja, 12. svibnja 2024.

Socijalnoj samoposluzi donirano gotovo 200 kilograma prehrambenih namirnica i više od 100 higijenskih proizvoda

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u subotu je u Shopping centru Supernova organiziralo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Iz društva su poručili kako su građani donirali 268 različitih prehrambenih proizvoda ukupne težine 193,5 kilograma, te 107 proizvoda za higijenu.

– Zahvaljujemo svima koji su u kolicima kod naših volontera u KTC-u i Supernovoj ostavili donacije za Socijalnu samoposlugu. Zahvaljujući donacijama građana idući tjedan ponovno možemo organizirati akciju podjele humanitarne pomoći potrebitima. Prikupljene stvari rasporedit ćemo u pakete, koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima – istaknuli su u Crvenom križu.

Dodali su kako pakete dobivaju građani koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnice, a mobilni ih timovi odvoze i u okolne općine do potrebitih korisnika.

– Svi koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Herešinskoj ulici 33 radnim danom od sedam do 15 sati ili za dogovor nazvati 048/642-193. Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465 – naglasili su.

Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
zatvori