Srijeda, 15. svibnja 2024.

Slavenaši remizirali s Goricom, u ‘ludih’ pet minuta vidjeli smo čak tri gola

Nogometaši Slaven Belupa večeras su odmjerili snage s Goricom u sklopu šestog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

U koprivničkom klubu govore da su Slavenaši remizirali rezultatom 2:2, a pogotke za  Slaven postigli su Hoxha i Mioč.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli previše na obje strane. Iako su i Gorica i Slaven bili u nekoliko situacija kada su mogli zaprijetiti, pravu priliku nismo vidjeli. Tako je bilo sve do sudačke nadoknade kada je Ndockyt nakon jedne polukontre zabio za 1:0.

– Otvaranje drugog poluvremena donijelo nam je pravi vatromet golova. Hoxha se najbolje snašao nakon jednog kornera u 50. minuti i zabio za 1:1. Samo dvije minute kasnije Ndockyt je zabio za novo vodstvo domaćina. U 54. minuti Mioč je preciznim udarcem sa 16 metara pogodio za 2:2. Nevjerojatnih 10 minuta. Na kraju, rezultat je isti ostao i nakon posljednjeg sučevog zvižduka, iako su obje momčadi imale svoje prilike – ističu u klubu.

U idućem kolu Slaven Belupo će ugostiti Lokomotivu u Koprivnici. Utakmica na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš igrat će se s početkom u 20 sati.


25.8.2023. – 6. kolo SuperSport HNL

Gradski stadion, Gorica

NK Gorica – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)

NK GORICA: Banić – Raspopović, Maloča, Krizmanić, Štiglec – Pršir, Mrzljak, Ndockyt – Munksgaard, Vujnović, Mitrović. Trener: Mensur Mujdža.

NK SLAVEN BELUPO: Sušak– Bosec, Međimorec (od 80. Boras), Račić, Štefulj – Mioč, Agbekpornu (od 71. Marina), Hlevnjak – Hoxha, Ortiz (od 23. Šakota), Crnac. Trener: Ricardo Moniz.

Suci: Goran Pečarić, Goran Pataki, Dario Kolarević, Zdenko Lovrić

VAR: Ante Čuljak, AVAR: Ivan Vučković

Strijelci: 1:0 Ndockyt 45′, 1:1 Hoxha 50′, 2:1 Ndockyt 52′, 2:2 Mioč 54′

Žuti karton: (Gorica); Crnac 40′, Marina 82′ (Slaven Belupo)

Crveni karton: (Gorica); (Slaven Belupo)

zatvori