Nedjelja, 28. travnja 2024.

Slaven upisao poraz na Poljudu, Hajduk je bio bolji rezultatom 3:0

Nogometaši Slaven Belupa u četvrtom su kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige upisali poraz na Poljudu, Hajduk je bio bolji rezultatom 3:0.

Trener Ricardo Moniz napravio je tek jednu izmjenu u odnosu na slavlje protiv Rudeša. Umjesto ozlijeđenog Međimorca, od prve je minute zaigrao Boras.

– Naša momčad je dobro otvorila utakmicu te u četvrtoj minuti zaprijetila preko Ortiza koji je s desne strane pucao pokraj gola. U 18. minuti i Boras je glavom nakon centaršuta Mioča bio zamalo neprecizan. Hajduk je odgovorio preko Mlakara, no Marković je bio siguran. U 33. minuti Hlevnjak je bio u situaciji jedan na jedan s Lučićem, no golman Hajduka izašao je kao pobjednik. Marković je u 38. minuti izvrsnom reakcijom obranio kazneni udarac – kazali su iz kluba.

Dodaju kako je Hajduk bolje ušao u nastavak te stvorio nekoliko prilika koje je Marković obranio. Livaja je u 54. minuti pogodio za 1:0 te je već u 63 zabio za 2:0.

– Crnac je mogao smanjiti razliku u 70. minuti, ali njegov pokušaj iskosa s desne strane obranio je Lučić. Konačnih 3:0 postavio je Dajaku u 89. minuti susreta – navode.

Spomenimo kako će u idućem kolu Slaven Belupo snage odmjeriti s Istrom 1961, a utakmica će se igrati u subotu s početkom u 18:30.

zatvori